Rapidcompetitie 2012

Naar de - Rapidcompetitie 2010 -  (WERKT NOG NIET)

De totaalscore van alle tot nu toe gespeelde ronden ( 10 ) verschijnt.
Klik op het betreffende rondenummer  1  of  2  enz. (in de kolom C t/m L) όf
klik links onderaan bij  [ Totaal Ronden ▼ ]  en het ronderesultaat wordt getoond.
Maak verder gebruik van de schuifbalken.

Als de bovenstaande link niet werkt, klik hier

Inleiding en regels

Traditioneel wordt in de zomermaanden bij de SV Koudekerke een Rapidcompetitie voor de leden gespeeld.
De partijen (altijd vier per speelavond) duren 20 minuten per persoon per partij.
Uitgangspunt is, dat per speelavond 1 ronde wordt gespeeld. Er zijn totaal 10 ronden. De beste vijf ronde-uitslagen tellen voor de eindstand.
De slechtste uitslagen vallen dan af.
De wedstrijdleider gebruikt indelingsschema's, waarbij hij het speelschema gebruikt voor het aantal deelnemers van de avond. Er wordt in n groep gespeeld. De wedstrijdleider bepaalt welke vier ronden uit het speelschema gespeeld worden. Dat kn bijvoorbeeld zijn: ronde 1 t/m 4. Maar het kn ook zijn: alle even ronden, alle oneven ronden, ronde 5 t/m 8, enz..... Dit wordt per ronde afgewisseld, om de willekeurigheid zoveel mogelijk te waarborgen.
De wedstrijdleider houdt de uitslagen bij en deze worden zo spoedig mogelijk op de website gezet.  De weekuitslagen + de totale voortgang van de competitie zijn hier te volgen. Verder is er wekelijks voor de spelers een "papieren" standenlijst.

Er wordt gespeeld op de volgende data:  31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli en 19 juli
daarna 4 weken vakantie (26 juli t/m 16 augustus) en de laatste twee avonden op 23 augustus en 30 augustus 2012.

Resultaten 2011: door het niet beschikbaar zijn van onze clublokaliteit
                             is er geen ZomerRapid competitie gespeeld.

Resultaten 2010:
2e: Mattis van Doeselaar
3e: Lon Kirn

Resultaten 2009:
Kampioen: Mattis van Doeselaar !
2e: Ingvar Nordin
3e: Lein Boone

Resultaten 2008:
2e: Hans Keijmel
3e: Mattis van Doeselaar

Resultaten 2007:
2e: Cees Varkevisser
3e: Hans Keijmel

Resultaten 2006:
Kampioen: Mattis van Doeselaar !
2e: Robbert Jansen
3e: Johan Paauwe