Rapidcompetitie 2013

Naar de - Rapidcompetitie 2013 - (UITSLAGEN / STAND)

Inleiding en regels

Traditioneel wordt in de zomermaanden bij de SV Koudekerke een Rapidcompetitie voor de leden gespeeld.
De partijen (altijd vier per speelavond) duren 20 minuten per persoon per partij.
Uitgangspunt is, dat per speelavond 1 ronde wordt gespeeld. Er zijn totaal 10 ronden. De beste vijf ronde-uitslagen tellen voor de eindstand.
De slechtste uitslagen vallen dan af.
De wedstrijdleider gebruikt indelingsschema's, waarbij hij het speelschema gebruikt voor het aantal deelnemers van de avond. Er wordt in n groep gespeeld. De wedstrijdleider bepaalt welke vier ronden uit het speelschema gespeeld worden. Dat kn bijvoorbeeld zijn: ronde 1 t/m 4. Maar het kn ook zijn: alle even ronden, alle oneven ronden, ronde 5 t/m 8, enz..... Dit wordt per ronde afgewisseld, om de willekeurigheid zoveel mogelijk te waarborgen.
De wedstrijdleider houdt de uitslagen bij en deze worden zo spoedig mogelijk op de website gezet.  De weekuitslagen + de totale voortgang van de competitie zijn hier te volgen. Verder is er wekelijks voor de spelers een "papieren" standenlijst.

Er wordt gespeeld op de volgende data:  6 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni, 4 juli, 11 juli en 18 juli
(ivm toernooi Oostkapelle geen Rapid, deze ronde wordt wel meegeteld) daarna 4 weken vakantie
(25 juli t/m 15 augustus)
en de laatste drie avonden op 22 augustus, 29 augustus en 5 september 2013.

Resultaten 2012:
2e:  Ingvar Nordin
3e: Johan Paauwe

Resultaten 2011: door het niet beschikbaar zijn van onze clublokaliteit
                             is er geen ZomerRapid competitie gespeeld.

Resultaten 2010:
2e: Mattis van Doeselaar