Rapidcompetitie 2016

Naar de - Rapidcompetitie 2016 - (UITSLAGEN / STAND)

Inleiding en regels

Traditioneel wordt in de zomermaanden bij de SV Koudekerke een Rapidcompetitie voor de leden gespeeld.
De partijen (altijd vier per speelavond) duren 20 minuten per persoon per partij.
Uitgangspunt is, dat per speelavond 1 ronde wordt gespeeld. Er zijn totaal 10 ronden. De beste vijf ronde-uitslagen tellen voor de eindstand.
De overige (slechtste) uitslagen vallen dan af.
De wedstrijdleider gebruikt indelingsschema's, waarbij hij het speelschema gebruikt voor het aantal deelnemers van de avond. Er wordt in n groep gespeeld.
De wedstrijdleider bepaalt welke vier ronden uit het speelschema gespeeld worden. Dat kn bijvoorbeeld zijn: ronde 1 t/m 4. Maar het kn ook zijn: alle even
ronden, alle oneven ronden, ronde 5 t/m 8, enz..... Dit wordt per ronde afgewisseld, om de willekeurigheid zoveel mogelijk te waarborgen.
De wedstrijdleider houdt de uitslagen bij en deze worden zo spoedig mogelijk op de website gezet.  De weekuitslagen + de totale voortgang van de competitie
zijn hier te volgen. Verder is er wekelijks voor de spelers een "papieren" standenlijst.

Er wordt gespeeld op de volgende data:  26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni en
7 juli,
daarna 5 weken vakantie (14 juli t/m 11 augustus) en de laatste drie speelavonden
op 18 augustus, 25 augustus en 1 september 2016.

Resultaten 2015:
Kampioen: Ingvar Nordin !!
2e: Lein Boone

Resultaten 2014:
Kampioen: Ingvar Nordin !
2e: Johan Paauwe
3e: Mattis van Doeselaar

Resultaten 2013:
2e: Mattis van Doeselaar
3e: Ingvar Nordin

Resultaten 2012:
2e:  Ingvar Nordin

Resultaten 2011: door het niet beschikbaar zijn van onze clublokaliteit
                             is er geen ZomerRapid competitie gespeeld.

Resultaten 2010:
2e: Mattis van Doeselaar